Teppich Esszimmer Kurzflor Vintage Optik Abstrakt

van € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-294-11-12I12
Beschrijving
Modern design, dynamische patronen en vakkundig gebruikte kleuren, zo presenteert niet alleen de moderne kunst zich in zijn verschillende vormen, maar ook deze voortreffelijke, laagpolige vloerkleden. Laat u inspireren door de frisse sfeer en de gezellige flair van deze woonwonderen en tover in een handomdraai een unieke sfeer in uw lievelingskamer. Het fijn bewerkte patroon in beige, afgewisseld met subtiele kleurnuances, laat zich gemakkelijk combineren met uw interieurinrichting en de prachtige, zachte pool met Soft-Touch-oppervlak zal uw gestreste voeten verrassen en verwennen - de perfecte manier om van kunst te genieten! De zachte pool en de intense kleuren doen in eerste instantie niet vermoeden dat onze laagpolige vloerkleden ook bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in intensief gebruikte ruimtes. Dankzij de zorgvuldige afwerking en het gebruik van de beste materialen zijn ze zeer robuust en duurzaam, zodat zelfs kleine ongelukjes snel vergeven zijn, zonder dat er achteraf een dure en ingewikkelde reiniging nodig is. Onze vloerkleden die van 100% polypropyleen zijn vervaardigd, zijn bovendien getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Laagpolig tapijt ruitpatroon bont
Laagpolig tapijt ruitpatroon bont
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben