Heatset-vloerkleed rand

van € 69,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-148-1-49I2
Beschrijving
Dit vloerkleed in de pasteltint beige silver met een poolhoogte van 13 mm weegt slechts 3300 g/m² en ziet er met zijn randen en het gemêleerde design bijzonder stijlvol uit. Dankzij de hoge draaddichtheid en het superzachte polypropyleen is dit product dat zich elegant aan elke ruimte aanpast, van zeer hoge kwaliteit. Doordat het laagpolige vloerkleed van 100% polypropyleen is en de juten rug volgens het heatset-procedé is gemaakt, is het zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk en kunt u het overal gebruiken. Het is ook in de natuurlijke kleuren beige, silver en pastel blue verkrijgbaar.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 13 mm/Gewicht: 3300 g/m²
  • Rugmateriaal: Jute
  • Heatset-procedé
  • Zeer slijtvast/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

In- & Outdoor Flachgewebe Teppich Geometrisch Muster Rauten Muster In Beige
Tapijt van platweefsel voor binnen en buiten...
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben