Heatset-vloerkleed 3D-effect oriëntaals patroon zwart

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-151-1-12I2
Beschrijving
Het beige laagpolige vloerkleed van 80 % Polypropylen, 20% Polyester valt in de eerste plaats in de smaak door de randen, oriëntaalse ornamenten met 3D-effect en lurex-applicaties. U zult van dit product houden dat met een klassiek en modern design in elke ruimte voor een visueel accent zorgt! Het vloerkleed conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® scoort verder met een poolhoogte van 12 mm en een gewicht van maar 2800 g/m². Vooral dankzij de achterkant van jute is het volgens het heatset-procedé vervaardigde vloerkleed bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het vloerkleed is ook verkrijgbaar in de kleuren silver en black.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % Polypropylen, 20% Polyester
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk/zeer slijtvast

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben