Vloerkleed Marokkaans patroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 30,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-187-1-15I2
Beschrijving
Het ontbreekt u nog aan een bodemschat in natuurlijke stijl voor in uw huis? Met dit design-vloerkleed in indigoblauw brengt u maritieme accenten aan in uw woon- of slaapvertrek. Afgeleid van de traditionele vloerkleedkunst van de Berbers, bezit dit vintage-vloerkleed een fel geruit patroon in charmante DIY-stijl. Bij lichte meubels in shabby-chic-stijl vormt het blauwe prachtige vloerkleed een fris contrast en onderstreept het een behaaglijke, noordelijke woonstijl. Het hoogwaardige laagpolige vloerkleed is gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en garandeert ook op vloerverwarming gezond wooncomfort . Door zijn geringe poolhoogte laat het robuuste vloerkleed in Berberstijl zich gemakkelijk reinigen. De hoge draaddichtheid zorgt voor optimaal loopcomfort en een zachte glans. Onze tip: met het unieke berberpatroon komt het blauwe vloerkleed prachtig tot zijn recht op lichthouten planken
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben