Vloerkleed olieverfschilderij-look indigoblauw grijs

SALE
Wohnzimmer Teppich Ölgemälde Optik Indigo Blau Weiß Grau Modern Eyecatcher
Wohnzimmer Teppich Ölgemälde Optik Indigo Blau Weiß Grau Modern Eyecatcher
Wohnzimmer Teppich Ölgemälde Optik Indigo Blau Weiß Grau Modern Eyecatcher
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-187-2-15I2
Beschrijving
Zou dit design-vloerkleed in indigoblauw niet fantastisch passen in uw woonkamer of kantoor? Want zowel in combinatie met vintage- als met design-meubels verleent dit patchwork-vloerkleed met zijn ontspannen used-uitstraling zelfs uw kantoorruimte onconventionele charme. Gehouden in harmonieuze blauwtinten, heeft dit ultramoderne laagpolige vloerkleed bovendien een rustgevend effect in elke ambiance. Door het abstracte vintage-uiterlijk harmonieert het vloerkleed perfect met een moderne en gezellige Scandinavische stijl. Dit sieraad voldoet aan STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is o.a. geschikt als rustpunt in slaap- of tienerkamer. De hoge draaddichtheid zorgt voor een mooi, zacht oppervlak. Deze robuuste en gemakkelijk te onderhouden kleed met korte pool laat zich bijvoorbeeld als coole blikvanger in de ontvangsthal of onder de eettafel plaatsen. Onze tip: om een bijzondere atmosfeer van welbehagen te creëren, combineert u het design-vloerkleed in indigoblauw met woning-accessoires in andere blauwschakeringen.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben