Woonkamertapijt abstracte look bont

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-235-4-10I2
Beschrijving
U vindt uw woonkamer wat saai? Daar valt makkelijk wat aan te doen! Als een heus vuurwerk maakt dit laagpolig tapijt in abstracte stijl uw woonlandschap een stuk levendiger. Het sprankelt van energie en brengt leven in elke ruimte. Zijn fascinerende design doet denken aan een modern schilderij. Helder rood vermengt zich in sierlijke wervelingen met zacht turquoise en stralend geel. Met zijn nonchalante vintage-look volgt het creatieve tapijt de trend op de voet. Het is samengesteld uit drie verschillende materialen: 65% poly Polyacryl maakt het zacht, veerkrachtig en zeer duurzaam. 20% katoen zorgt voor een weldadig binnenklimaat en 15% polyester zorgt voor stabiliteit en een zijdeachtige glans. Met een poolhoogte van negen millimeter is het tapijt absoluut geschikt is voor dagelijks gebruik. Het kleurrijke tapijt is getest op schadelijke stoffen in het textiel en onderscheiden met het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Gelukkig is deze eyecatcher ook budgetvriendelijk - Als onderdeel van onze schappelijk geprijsde collectie vormt het geen aanslag op uw portemonnee. Onze tip: een modern, bont tapijt is een eenvoudige middel om sombere hoeken levendiger te maken. Zet de vrolijke kleuren in accessoires als vazen en kussens op de bank kracht bij en laat uw huis stralen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 65% poly Polyacryl, 20% katoen, 15% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Slijtvast

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben