Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Poly Polyacryl vloerkleed abstract 3D grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 59,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-240-1-11I2
Beschrijving
Houdt u van modern en abstract? Hebt u een voorkeur voor avant-garde elementen en kunt u understatement, discrete kleuren en een hoogwaardige afwerking waarderen? Dit elegante tapijt fascineert met zijn moderne patroon. Het waagt zich daarmee op het gebied van de moderne kunst, zonder afbreuk te doen aan goede smaak. De elegante turquoise kleur is prachtig en brengt rust in uw kamer. Het reliëfeffect trekt de aandacht en maakt van het abstracte laagpolige tapijt van 100% poly Polyacryl een echte blikvanger. De korte franjes zorgen voor een stijlvolle afwerking en voegen een vleugje klassieke elegantie toe. Dit kleed is gemaakt voor het moderne dagelijkse leven. Het robuuste en onderhoudsvriendelijke materiaal valt op door de speciale duurzaamheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Het tapijt heeft een gewicht van 3000 gram per vierkante meter en een poolhoogte van 9 millimeter. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen. Onze tip: Het past perfect bij een eenvoudig, puristisch interieur en staat prachtig in nagenoeg elke ruimte.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% poly Polyacryl
  • Poolhoogte: 13 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Slijtvast
  • geschikt voor vloerverwarming
  • Kwaliteit: hoogwaardig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben