Vloerkleed Hoog / laag en diep effect -Industriële look Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 36,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-25-10-9I2
Beschrijving
Industriële look ontmoet aangename gemoedelijkheid: dit design valt op door de subtiele kleuren en een buitengewoon patroon. Dit zware laagpolige vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en polyester en heeft dankzij de speciale gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect, een driedimensionale uitstraling. Dit maakt op een unieke wijze van het abstracte patroon in diverse grijze tinten, een blikvanger in uw interieur. Gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is het vloerkleed gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Bovendien is het solide materiaal ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Het zachte oppervlak is zowel onderhoudsarm als duurzaam. Onze tip: daar waar zwart en wit domineren, creëert dit vloerkleed een subtiele en moderne verbinding. Speel met diverse materialen en textiel in grijs of zilver, om een mooie en individuele woonwereld te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 80% polypropyleen en 20% polyester • Poolhoogte: 8 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Zeer onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben