Tapijt diepte-effect ruiten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-25-12-29I2
Beschrijving
Geometrische vormen en een stijlvolle kleurenmix: dit moderne ontwerp wordt het hoogtepunt in uw woonkamer! Uiteenlopende grafische elementen versmelten tot een hip totaalkunstwerk, dat herinnert aan een multidimensionale puzzel. Een speciale reliëfstructuur verleent het oppervlak een driedimensionaal karakter. Het tapijt is gemaakt van robuust polypropyleen en onderhoudsvriendelijk polyester. Het duurzame kortpolige tapijt in de kleuren geel en grijs is daarom gemakkelijk te reinigen en is vrij van schadelijke stoffen in overeenstemming met STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Het vloerkleed krijgt een bepaalde charme dankzij de hoogwaardige look. Onze tip: het grafische ontwerp past perfect in een moderne woon- of keukeninrichting. Dankzij de zachtgele accenten komt het patroon ook op een lichte houten vloer zeer goed tot uiting. Zet de heldere lijnvoering van het tapijt door met meer accessoires, zoals bijvoorbeeld kussens of gordijnen!
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 8 mm / Gewicht: 3300 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben