Mooi designer vloerkleed Abstract Natuurlijke tinten

van € 99,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-25-8-12I7
Beschrijving
Dit moderne en veelzijdig inzetbare laagpolige vloerkleed oogt als een enorm rotswand. De als het ware vervaagde en wisselende nuances, die van lichte, bijna witte, grijze tinten overgaan in donkergrijs, geven een mooie Shabby look aan het vloerkleed. Het patroon in de vorm van de spleten of scheuren dat over deze basis heen ligt, heeft de kleur antraciet en geeft daardoor een extra profilering aan het vloerkleed. Dit vloerkleed is zowel een blikvanger voor moderne woonwerelden als een spannend contrast in een klassieke ambiance. Het is aangenaam zacht, zeer duurzaam en vanzelfsprekend gecontroleerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 80% polypropyleen en 20% polyester • Poolhoogte: 8 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Zeer onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kinder-Teppich, Spiel-Teppich Für Kinderzimmer Mit Planeten Sternen, In Schwarz
Kindertapijt, speeltapijt voor kinderkamers,...
Inhoud 1
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben