Laagpolig tapijt geruit lijnen design grijs

SALE
Kurzflor Teppich Wohnzimmer Modern Karo Linien Design Used-Look In Grau
Kurzflor Teppich Wohnzimmer Modern Karo Linien Design Used-Look In Grau
Kurzflor Teppich Wohnzimmer Modern Karo Linien Design Used-Look In Grau
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 18,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-303-2-9I2
Beschrijving
Maak van uw vloer een blikvanger! Dit tapijt draagt hieraan bij met zijn geometrische design in eenvoudige grijstinten. Korte verticale en horizontale lijnen vormen een modern patroon dat wordt gecombineerd met zachte kleurverlopen. Het laagpolige tapijt van hoogwaardig polypropyleen overtuigt door zijn korte en robuuste pool. De verschillende grijstinten en het onderhoudsvriendelijke materiaal maken van het tapijt een duurzame accessoire voor uw huis. Onze tip: Het tapijt straalt rust en rechtheid uit - ondersteun deze kenmerken met andere elementen in een grafische stijl en ingetogen kleuren! Zwart-wit foto's of abstracte kunstwerken zijn ook een geweldige aanvulling en geven de ruimte een persoonlijk tintje.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm2
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben