Kinderkamer tapijt plat weefsel strook patroon meisjes

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-311-1-18I32
Beschrijving
Zelfverzekerd en voorzien van een extravagant motief overtuigt dit kindertapijt voor meisjes met een brutale, jeugdige flair. De trendy tekening van het meisje met haar make-up valt direct op en zorgt voor een levendige sfeer! Een opvallend zwart-wit streepjespatroon met kleine roze sterretjes en de coole tekst 'I love make up' maken het patroon helemaal af. Het moderne tapijt is gemaakt van robuust polyamide en zodoende robuust, onderhoudsarm en geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het materiaal is bovendien slipvast en overtuigt met zijn felle, intense kleuren. Het platte weefsel heeft een gewicht van 1000 gram per vierkante meter bij een poolhoogte van 5 millimeter. Onze tip: Het tapijt is uitermate geschikt als eyecatcher midden in de kamer, maar past thematisch natuurlijk ook prima op de vloer voor de make-uptafel. Het is ook gemakkelijk te reinigen als er eens iets gemorst wordt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyamide
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben