Retro-tapijt met meerkleurig ruitjesmotief en mandala-bloemen

van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-339-4-18I2
Beschrijving
Meditatieve mandala’s op uw vloer: Haal met dit meerkleurige retro-tapijt een stukje harmonie en ontspanning uit het Verre Oosten binnen uw muren! Het overvloedige ruitjesmotief wordt aangevuld door bloemvormige mandala’s die het tapijt zijn betoverende, exotische charme geven, terwijl de zachte pasteltinten rust en vrede in uw favoriete kamer toveren. Verblijd uw tastzin met het fraai gesneden 3D-effect en geniet van de buitengewone haptische ervaring - of dat nu bij een ontspannende yoga-oefening of gewoon alleen blootsvoets is. De heerlijk zachte poolhoogte van 13 millimeter geeft het laagpolige tapijt een fluweelzacht oppervlak en zorgt zo voor een fantastisch loopgevoel. Gemaakt van robuust polypropeen, is het vrolijke vloerkleed ondanks de intense kleuren slijtvast en kinderlijk eenvoudig te reinigen. Om ervoor te zorgen dat u van de idyllische rust kunt genieten, gebruiken wij uitsluitend conform de ÖKO-TEX® STANDARD 100 100-geteste, milieuvriendelijke en niet-toxische materialen. Onze tip: Boho-stijl! Gebruik rijke, natuurlijke decoratie en textiel met etnomotief, om het tapijt stijlvol aan te vullen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropeen
  • Poolhoogte: 13 mm / gewicht: 2.750 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben