Tapijttapijt met korte pool in steenlook ruitjesmotief grijs

van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-342-1-9I12
Beschrijving
Even luxueus als oude stenen vloeren, maar toch knuffelig en zacht: dit grijze tapijt kenmerkt zich door zijn extravagante stenen vloerbedekking en brengt zo oude luxe op uw vloeren! Het ongelijke ruitjespatroon lijkt op grof bewerkte, massieve stenen platen en brengt een zware, tijdloze sfeer in uw vier muren. De buitengewone look wordt verder versterkt door een artistiek 3D-effect dat de textuur van grove rotsen stijlvol nabootst. In tegenstelling tot een echte stenen vloer is het hoogwaardige tapijt met korte pool en een poolhoogte van 11 millimeter zacht en pluizig, creëert het een warm loopgevoel en biedt het een behaaglijk comfort - in welke ruimte dan ook. Gemaakt van een slijtvast mengsel van 80% polypropyleen en 20% polyester, is het ook gemakkelijk te reinigen en vergeet elk ongelukje. Strikt volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® richtlijnen geproduceerd, is het tapijt van nature vrij van schadelijke stoffen! Onze tip: Het tapijt maakt zichzelf prachtig in een rustieke omgeving. Voor de open haard of onder een zware houten tafel ziet het er bijzonder harmonieus uit.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % polypropyleen, 20 % polyester
  • Poolhoogte: 11 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben