Kindertapijt zeven vrienden-design

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-367-2-17I2
Beschrijving
Zeven vrienden die niet verschillender kunnen zijn: Vrolijk en liefdevol tovert dit kindertapijt de zeven lieverds in de kamer van uw kleintjes en laten ze zien dat vriendschap alle tegenstellingen kan overwinnen. Dit zacht witte speekleed met kleurrijke stippen zorgt voor plezier en blijdschap in de kinderkamer met de schattige dieren die trouwe, zorgzame speelgenootjes zijn voor uw kinderen. Zowel voor meisjes als voor jongens - tussen beer, varken, kikker, hond, zebra, muis en eend zit een lieve speelgenoot voor iedereen! Ook als het stralende wit en de bonte kleuren anders doen vermoeden, is dit behaaglijke laagpolige tapijt een kleurecht speelkleed, dat zowel slijtvast als bijzonder eenvoudig te reinigen is. Het weefsel is gemaakt van de veelzijdige alleskunner polypropyleen en bijzonder slijtvast, onderhoudsvriendelijk en dus de perfecte speelweide. Door het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk en de weldadige pool zorgt het tapijt voor zacht comfort zonder schadelijke stoffen op de vloer van elke kinderkamer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben