Schapenvacht Speelkleed IJsbeer

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 164,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-8-17I3
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Spelen, kruipen en ontdekken - op dit speelkleed in de vorm van een ijsbeer kunnen uw kleintjes zich heerlijk behaaglijk voelen! Als eerste het belangrijkste: de schapenvacht is van een absoluut hoogwaardige kwaliteit en vanzelfsprekend gecontroleerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De achterkant voorzien van antislip materiaal zorgt ervoor dat de decoratieve vacht blijft liggen waar het behoort te liggen. En mocht de ijsbeer na intensief gebruik niet meer zo echt kraakhelder wit zijn: dan kunt u het vloerkleed gewoon op 30 graden wassen! Met een afmeting van ca. 130 x 80 cm heeft het vloerkleed in de vorm van een beer de perfecte afmeting voor een kind om zich heerlijk behaaglijk te voelen in de zachte vacht. U hoeft daarom niet verbaasd te zijn als uw kleintjes de ijsbeer als hun nieuwe lievelingsplekje in huis kiezen!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Afmeting ca. 130 x 80 cm • Voorkant: 100% natuurlijke schapenvacht • Achterkant: 100% katoen / antislip materiaal • Vachtlengte ca. 40 mm / Gewicht ca. 1030 g • Wasbaar op 30°C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

In- & Outdoor Flachgewebe Teppich Sisal Optik Natürlicher Look Uni Anthrazit
Buiten Vloerkleed Modern Sisal Eenkleurig
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben