Vloerkleed Kinderkamer Rond Speelkleed Straten

van € 42,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-91-6-2I51
Beschrijving
Met deze prachtige vloerkleden krijgt een stukje kindertijd een nieuw jasje. Wie heeft er als kind niet op de zo vertrouwde straten gespeeld die op de tapijten staan afgebeeld, en gedroomd van zijn of haar eigen stadje in de kinderkamer? Dit klassieke straten speelkleed hebben we opnieuw uitgevonden in een moderne, ronde vorm. Het prikkelt de fantasie van uw kroost op bekende wijze. Het brede scala aan kleurmogelijkheden garandeert dat zowel jongens als kleine meisjes aan hun trekken komen. Net als in het echte verkeer kan het er in de kinderkamer soms wat heftig aan toegaan. Daarom gebruiken we bewust alleen de sterkste materialen die zelfs de wildste stoeipartijen doorstaan. De alleskunner polypropyleen staat bekend om zijn nagenoeg onbreekbare structuur en is extreem robuust, maar ook ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik in het dagelijks leven. De vloerkleden zijn bovendien volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® richtlijnen getest, en dus aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen. Ze garanderen zorgeloos speelplezier.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • onderhoudsarm
  • Geschikt voor vloerverwarming

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben