Kindertapijt Indiaanse wasbeer veelkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-7-11I42
Beschrijving
'Wil je met mij spelen?', lijkt deze schattige wasbeer uw kind te vragen. En ja, dit kleurrijke platgeweven sprookjesachtige tapijt is de perfecte ondergrond voor vrolijke spelletjes in de kinderkamer. Het tapijt is machinaal geweven van 100% polyester is lichtbestendig en kleurecht. Dankzij het slijtvaste materiaal kunnen meisjes en jongens zich helemaal uitleven. Dit tapijt met een poolhoogte van zeven millimeter is robuust, onderhoudsvriendelijk en heerlijk licht (650 gram per vierkante meter). Dat zijn feiten waarmee deze schattige vloerbedekking ook ouders overtuigt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben