Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Kindertapijt prinsesje roze

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-180-8-1I42
Beschrijving
Een droom voor elke meisjeskamer! Met dit fraaie tapijt kan uw kleine meid de hele wereld laten zien dat zij een echte prinses is. Het betoverende, sprookjesachtige, zachtroze ontwerp past helemaal in romantische kinder- en tienerkamers. Aangezien ook prinsessen wel eens lekker willen bewegen, is dit mooie vloerkleed slijtvast: Het robuuste en onderhoudsvriendelijke tapijt is machinaal geweven van 100% polyester en is zeer scheurvast en absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. Het tapijt heeft een comfortabele poolhoogte van zeven millimeter en weegt 650 gram per vierkante meter.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben