Loperset Geometrisch Rood Grijs

€ 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 5-7 werkdagen

  • Set-LS-8137-1
Beschrijving
De knalrode kleur geeft een krachtige en dynamische uitstraling aan uw interieur. De tijdloze kleur komt in combinatie met zwart en wit prachtig mooi tot uitdrukking, zoals het design van deze loperset bewijst. Het gemêleerde oppervlak, het abstracte patroon en hoogwaardig uitgewerkte contouren maken van het vloerkleed een elegante highlight voor uw vloer en is tevens geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onderhoudsarm polypropyleen zorgt voor een lange levensduur en een hoge mate van duurzaamheid. De sets bestaan uit drie delen, die u individueel kunt gebruiken Onze tip: de combinatie van een grote en twee kleinere lopers is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als bedloper en/of lopers rondom het bed. Wilt u het exclusieve design liever meer centraal toepassen,dan kunt u de loper gebruiken als verbinding in een open woon- en eetkamer. Een felrode bank, decoratieve elementen van beton of koele details in roestvrij staal benadrukken de exclusieve lopers.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm / Gewicht 2800 g/m² • Kleur, zie foto • Zeer onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

In- & Outdoor-Teppich, Flachgewebe Mit Skandi-Design Und Sisal-Optik In Grau
Tapijt voor binnen en buiten sisal-look...
Inhoud 1
van € 36,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben