Oosters tapijt ornamenten goud

van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-105-7-11I2
Beschrijving
In dit elegante tapijt met schitterend versierde randen komen prachtig barok design en oosterse symboliek samen. Weelderige ornamenten sieren het in grijs uitgevoerd weefsel, omzoomd met betoverende accenten in turquoise. Door de spannende reliëfstructuur lijken de fantasierijke rankenpatronen haast tot leven te komen. De prachtige, historisch geïnspireerde decoraties harmoniëren perfect met antieke meubelen. Met zijn moderne kleurstelling in trendy grijstinten ziet deze eyecatcher er ook geweldig uit in een eenvoudige, eigentijdse woonomgeving. Omdat het tapijt is gemaakt van 70% polypropyleen en 30% polyester, heeft het niet alleen een schitterende kleurintensiteit, maar is het ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het tapijt is gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het tapijt heeft een zachte korte pool met een poolhoogte van ca. 12 millimeter en weegt ongeveer 2.500 gram per vierkante meter. Onze tip: textielelementen met uitbundige ornamenten komen het beste tot hun recht in een rustige omgeving. Een witte of grijze bank vormt de perfecte setting voor speelse kussens, terwijl barokke gordijnen van exclusieve stoffen het beste tot hun recht komen naast een effen muur.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen , 30% polyester
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m²

Vergelijkbare producten

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben