Chic design-vloerkleed ruitpatroon bruin

SALE
Edler Designer Wohnzimmer Teppich Kurzflor Farbverlauf Karo Muster Braun
Edler Designer Wohnzimmer Teppich Kurzflor Farbverlauf Karo Muster Braun
Edler Designer Wohnzimmer Teppich Kurzflor Farbverlauf Karo Muster Braun
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 20,90 € 32,99 (36,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-4-16-7I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is een echt pronkstuk. Het model fascineert in eerste instantie door zijn design. Hier vinden verschillende elementen elkaar. Het tapijt is uitgevoerd in meerdere bruintinten, die artistiek worden afgewisseld en wel opgespoten lijken. Op de voorgrond staan vaag aangeduide rechthoeken. De patronen worden aangevuld met brede strepen en zachte lijnen. Het resultaat: een afwisselend design, dat uw kunstzinnige kant aanspreekt. Dit abstracte tapijt overtuigt natuurlijk ook door kwaliteit. Het model is geschikt voor vloerverwarming en zeer slijtvast. Tegelijkertijd voldoet het tapijt aan STANDARD 100 by OEKO-TEX® - de beste voorwaarden voor duurzaam plezier! Onze tip: combineer dit tapijt met helder wit of bijpassende aardetinten. Deze creatie voegt zich harmonieus in het totaalplaatje en biedt accenten voor welbehagen.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben