Scandi look Laagpolig Trend Vloerkleed Ingetogen uitstraling

€ 429,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-109-1-12I73
Beschrijving
Subtiel (en) gemoedelijk: dit vloerkleed ontvouwt zijn charme pas na de tweede blik! Want ook als het design van een afstand eerder onopvallend is, valt het vloerkleed in unikleur qua stijl en kwaliteit wel op als het iets nader wordt bekeken. De lage pool is vervaardigd van hoogwaardig katoen, viscose en wol. Op deze manier ontstaat een laagpolig oppervlak, wat heel aangenaam aanvoelt. Bovendien maakt de mix van materialen het vloerkleed uiterst solide en onderhoudsarm. Pluspunt voor noodgevallen: het trendy vloerkleed is zelfs vlamvertragend. Onze tip: dankzij het geraffineerde patroon heeft het tijdloze beige een moderne charme, wat uiterst passend is bij de Scandinavische stijl. Speel met lichte crèmekleurige tinten of zacht grijs en creëer met accessoires van lichtgekleurd hout een heldere en gemoedelijke ambiance.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool / Gewicht: 2000 g/m2 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben