Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Geweven vloerkleed van zware kwaliteit Rand

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-46-6-14I1
Beschrijving
Bij dit moderne geweven vloerkleed domineert het warme roestbruin als een diepe, levendige, heldere kleur. In het geometrische decor van de smalle rand komt de roestbruin weer tot uitdrukking, gecombineerd met bordeauxrood, oud wit en verschillende nuances van grijs. Een bijzondere veredeling van het garen zorgt ervoor dat het strakke design een zacht elan krijgt. Het dichte, laagpolige oppervlak is vervaardigd van gemêleerde garens. Op deze manier is een aangenaam zachte vloerbedekking ontstaan, die optische warmte in het interieur brengt en voor mensen die graag op blote voeten lopen, geeft het betreden van het vloerkleed een aangenaam gevoel. Dit laagpolige vloerkleed ontvouwt de volledige charme als u in uw interieur roestbruine of wijnrode accessoires toepast.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 18 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben