Designer vloerkleed Geruit Turquoise Bruin Crème

van € 8,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-63-5-18I12
Beschrijving
Als dit vloerkleed niet voor een goed humeur zorgt, dan weten wij het ook niet meer: zacht lichtgroen, trendy turquoise, grijs en wit wisselen elkaar af in dit vlotte, geruite design en waardoor een coole retro-charme wordt gecreëerd. Laat u inspireren door deze frisse kleurencombinatie en benadruk de look met grote kamerplanten of een passende muurdecoratie. Onze tip: in de keuken of eetkamer creëren de kleuren direct een sfeer van welbevinden en doen denken aan verse groenten of pittige kruiden. Voor wat betreft het onderhoud en de reiniging is dit vloerkleed een buitengewoon ongecompliceerde accessoire. Gemaakt van probleemloos polypropyleen profiteert u van een solide en vuilafstotend oppervlak. Bovendien is het vloerkleed ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 8 mm • Gewicht ca. 1300 g/m² • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst solide / Vuilafstotend • Kleur: zie foto

Klanten bekeken ook

Kurzflor Wohnzimmer Teppich Bunt Karo Design Vierecke Mehrfarbig Farbenfroh Laagpolig tapijt ruitpatroon bont
Inhoud 1
van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
SALE
SALE
Kurzflor Teppich Wohnzimmer Modern Design Mehrfarbig Geometrisch Kariert Rot Vloerkleed laagpolig geruit
Inhoud 1
van € 16,89

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben