Designer vloerkleed Ornamenten Grijs Roze

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-66-4-31I23
Beschrijving
Dit vloerkleed staat voor weelderige elegantie, die binnen een handomdraai een speciale charme aan uw thuis zal verlenen. Laat u door de speelse ornamenten en lieflijke bloemen ontvoeren naar een andere wereld. Grijs, zilver en wit vormen de basis voor het prachtige design. Roze gekleurde highlights maken van het gebloemde patroon een echte blikvanger. Zacht glanzend glittergaren langs contouren zorgen ervoor dat de intensief heldere kleuren nog beter tot uiting komen. Een speciale gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect creëert een levendige 3D-uitstraling. Het vloerkleed is gemaakt van polypropyleen en polyester: beide materialen zijn uiterst onderhoudsarm, duurzaam en geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: het vloerkleed past perfect in een romantische slaapkamer met hemelbed en een grote kledingkast!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben