Hoogpolig vloerkleed Behaaglijk Unikleuren

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-13-17I2
Beschrijving
Pure klasse: in stralend wit wordt dit gemoedelijke Shaggy vloerkleed een subtiele highlight. De hoge pool bestaat voor 100% uit hoogwaardig polypropyleen en profiteert daarom van optimale onderhoudseigenschappen. Het vloerkleed is uiterst solide en ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® bewijst de hoge kwaliteit en het vrij zijn van schadelijke stoffen. Het tijdloze wit krijgt dankzij de hoge pool een buitengewoon zachte glans, die aan het oppervlak een levendige en gemoedelijke uitstraling geeft. Onze tip: het vloerkleed verenigt klassieke elegantie met een nonchalant design, zodat het in uiteenlopende inrichtingsstijlen kan worden gebruikt. In een zeer lichte en minimalistische omgeving zorgt het vloerkleed voor een gezellige sfeer, zonder de aandacht op zich te vestigen.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Heatset Teppich Einfarbig Beige
Heatset-vloerkleed effen zilver grijs
Inhoud 1
van € 69,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben