Hoogpolig vloerkleed Behaaglijk Unikleuren

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-14-7I2
Beschrijving
Chocoladebruin en oergemoedelijk: dit Shaggy vloerkleed nodigt uit om te ontspannen! De extra hoge pool spreekt aan doordat het solide is en optimale onderhoudseigenschappen heeft. Omdat het vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, is het ook geschikt voor het gebruik op de vloerverwarming. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® staat voor het vrij zijn van schadelijke stoffen. Dankzij de hoge pool krijgt het donkere bruin een zachte glans en een wisselende uitstraling. Onze tip: het warme bruin integreert prachtig in een interieur waarin natuurlijke kleuren domineren. Beige, crème, wit of grijs creëren een harmonische ambiance, waarin het bruin perfect tot uiting komt. Meubels van notenhout of donker eiken geven structuur en karakter aan het interieur.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben