Laagpolig tapijt ruitenpatroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-9-49-9I1
Beschrijving
Haal bijzondere en eenvoudige luxe in huis! Dit luxueuze tapijt is elegant en tijdloos en verleent elke kamer een hoogwaardige uitstraling en ongeëvenaard comfort. Het onopvallende grijs is opvallend gemêleerd, waardoor het een stilistisch highlight wordt, en wordt ondersteund door het ruitenpatroon. De hoogwaardig afgewerkte rand en de extravagante contoursnede maken dit tapijt helemaal af en geven het net dat beetje extra aan moderniteit. Het luxueuze laagpolige tapijt is gemaakt van robuust polypropyleen en toch onderhoudsarm en ongevoelig. Het robuuste materiaal is kleurecht, eenvoudig te reinigen en conform het OEKO-TEX® STANDARD 100-keurmerk vanzelfsprekend volledig vrij van schadelijke stoffen. Met een gewicht van 2500 gram per vierkante meter en een poolhoogte van 12 millimeter zorgt het zachte tapijt voor het hoogste wooncomfort. Onze tip: In combinatie met hoogwaardige meubels van donker hout en accessoires van gepolijste edelmetalen, tovert het tapijt bijna een koninklijke look in uw favoriete kamer!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Robuust / onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben