Wollen vloerkleed nomadenpatroon handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-120-1-10I2
Beschrijving
Dit indrukwekkende vloerkleed in trendy etno-look is een comfortabele en kleurige blikvanger voor uw modern ingerichte huis. Het natuurlijke, laagpolige vloerkleed van handgesponnen wol overtuigt met een hoge draaddichtheid. Het gemêleerde oppervlak van zachte stof is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Het met de hand vervaardigde vloerkleed van 100 procent natuurvezel viscose is van hoge kwaliteit, heeft een gewicht van 3800 gram per vierkante meter en een lage poolhoogte van 7 millimeter. Als highlight geeft het handgemaakte vloerkleed met zijn etnopatroon uw woonvertrek folkloristische flair in een nomadendesign.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben