Wollen vloerkleed Loribaft rand handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-120-4-30I2
Beschrijving
Het gemêleerde etnovloerkleed in een trendy nomadendesign geeft uw woning individuele klasse. Het hoogwaardige, laagpolige vloerkleed van handgesponnen wol heeft een hoge draaddichtheid en overtuigt met een subtiel gemêleerd oppervlak van zachte stof in een naturel design. De natuurlijke vloerbedekking bestaat voor 100 procent uit de natuurvezel viscose en onderscheidt zich door een lage poolhoogte van 7 millimeter bij een gewicht van 3800 gram per vierkante meter. Dit handgemaakte robuuste en onderhoudsvriendelijke nomadenvloerkleed wordt aanbevolen als een harmonieuze aanvulling op uw interieur in traditionele etno-chic- of trendy folklorestijl.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben