Wollen vloerkleed rand handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 219,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-120-5-30I2
Beschrijving
Dit naturelkleurige vloerkleed in een nomadendesign is een cultuurgeïnspireerde verrijking voor uw huis. Met een poolhoogte van 7 millimeter en een gewicht van 3800 gram per vierkante meter toont het gemêleerde, laagpolige vloerkleed zich een veelzijdige vloerbedekking. Ook de producteigenschappen van het handgemaakte vloerkleed van handgesponnen wol laten zien dat het bijzonder is: het vloerkleed van 100% natuurlijke cellulosevezel heeft een hoge draaddichtheid en is zowel robuust als onderhoudsvriendelijk. De zachte stof van de vloerbedekking wordt door het kubistische patroon gedomineerd en vormt een interessant contrast met de nonchalant ingevoegde designelementen in etnostijl.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben