Australische schapenvacht

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 89,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 20-1-4-14I1
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Extravagant, trendy en uiterst behaaglijk, met deze schapenvacht in fel oranje geeft u op individuele wijze invulling aan uw interieur! Naast de opvallende kleur triomfeert de natuurlijke vacht door positieve kenmerken, zoals de certificering volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een gemakkelijke reiniging en het geschikt zijn voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: dankzij de felle kleur zal het vloerkleed in elke ruimte een blikvanger zijn. Met meerdere oranje gekleurde accenten kunt u een modern aspect aan uw interieur toevoegen. Als u veel ruimte hebt, kunt u meerdere kleedjes in uw interieur gebruiken - de afmeting van 100 x 68 cm zorgt voor flexibiliteit. In een grote woonkamer met houten planken of tegels zorgen de schapenvachten voor een hele bijzondere charme. Benadruk de hippe stijl met grote bontgekleurde lampen of grote grafische patronen op de muren, gordijnen en kussens.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% natuurlijke schapenvacht • Vachtlengte ca. 70 mm / Gewicht ca. 1000 g • Afmeting ca. 100 x 68 cm • Geschikt voor vloerverwarming • Wasbaar op 30 °C met een wasmiddel speciaal voor schapenvachten • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Designer Teppich Nomaden Frau Mit Henna Hand Tattoo In Multicolor Rot Schwarz
Vloerkleed Henna Hand tattoo-look
Inhoud 1
van € 89,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben