Lederen vloerkleed mozaïek design bruin handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 339,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-124-1-12I6
Beschrijving
Een individuele patchwork-look wordt in dit design extra benadrukt! De afzonderlijke vierkantjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer in verschillende bruintinten. De korte pool is bijzonder licht en heeft een zeer elegante uitstraling. Het natuurlijke materiaal is voorzien van een robuuste katoenen rug, zodat u profiteert van extra duurzaamheid en onderhoudsgemak. Dit unieke product is het resultaat van intensief handwerk en u kunt het zowel klassiek als modern combineren. De verschillende beige- en bruintinten lijken van veraf een zeer harmonieus geheel en stralen gezelligheid uit. Pas als je beter kijkt, wordt het grafische patroon van perfect op elkaar afgestemde pixels zichtbaar. Een voordeel van het design: het kleed staat prachtig op zowel een houten vloer als moderne tegels!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% leder
  • Handgemaakt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben