Vloerkleed Eetkamer Pastel Oriëntaals Patroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-437-4-11I12
Beschrijving
Een reis naar de verre en spannende Oosterse landen, heel gemoedelijk, gewoon genietend op de eigen bank. Zoals het beroemde vliegende tapijt uit het sprookje uit duizend-en-één-nacht creëert dit woonwonder in een handomdraai een pure exotische ambiance in uw interieur. Raak verloren in de ornamenten vol met gepassioneerde details en geniet van uw vrije tijd, terwijl de bonte tinten voor een vrolijke sfeer en een goed humeur zorgen. Deze fantastische uitstraling wordt afgerond door een hoogwaardige used-look, die aan het vloerkleed extra individualiteit en karakter verleent. Omdat niemand wil dat de reis met het vliegende tapijt oftewel het kunstige vloerkleed niet al te best eindigt, hebben wij voor de vervaardiging van deze laagpolige vloerkleden bewust de keuze gemaakt om uitsluitend onderhoudsarme, ongecompliceerde materialen te gebruiken. Geweven van een veelzijdige combinatie van polypropyleen en polyester, kan het ook wel eens een ongelukje weerstaan en dankzij de robuuste structuur zult u ook bij gebruik in intensief belopen ruimtes, lang plezier hebben van het vloerkleed. Voor het volledig welbevinden zijn de vloerkleden bovendien getest conform de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hetgeen een volledig vrij zijn van schadelijke stoffen garandeert.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 08 mm
  • gewicht: 1.900 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Trendy tapijt van platweefsel ornamenten meerkleurig
Trendy tapijt van platweefsel ornamenten...
Inhoud 1
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Handgeweven Rond Eenkleurig Vloerkleed
Handgeweven Rond Eenkleurig Vloerkleed
van € 15,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Designer Vintage Teppich Orientmuster Eyecatchter Ornamente Bunt Mehrfarbig
Vintage vloerkleed Oriëntaals patroon Gekleurd
Inhoud 1
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Moderner Designer Teppich Kurzflor Flachflor Velours Farbverlauf In Creme Beige
Designer vloerkleed Laagpolig Crème Beige
Inhoud 1
van € 22,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben