Vloerkleed Ruiten Gemêleerd Groen

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-14-5-11I12
Beschrijving
Cool en fris - dit moderne, solide laagpolige vloerkleed zal gegarandeerd de aandacht trekken! Het symmetrische ruitpatroon heeft een strakke uitstraling en zorgt dankzij de kleurcombinatie voor een vrolijke dynamiek. De koele tinten van lichtgrijs en antraciet tot blauw, doen denken een aan zacht kabbelende zee net voor de zonsondergang. Het volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerde vloerkleed komt in een minimalistisch interieur uitstekend tot uitdrukking. Onze tip: een grijze muur met hoekige lijsten en zwart-wit foto's pakken de stijl van het vloerkleed op.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 9 mm / Gewicht ca. 1900 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben