Anti-slip Yogamat Fitnessmat Afwasbaarbaar

van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 45-1-1-68I1
Beschrijving
Sport biedt een perfecte uitlaatklep tegen alledaagse stress. Met name yoga heeft talloze positieve effecten op de gezondheid en levert met name op basis van meditatie veel op om stress tegen te gaan. Om te voorkomen dat u de vaak niet zo heel eenvoudige oefeningen op de blote vloer moet uitvoeren, zijn onze yogamatten uitstekend om zowel uzelf als de vloer te beschermen. De matten beschermen niet alleen uw knieën en zijn beschikbaar in talloze stijlvolle, meerkleurige designs met patronen, maar bieden met de meegeleverde opbergtas ook de perfecte charme van een alleskunner voor onderweg. Opdat u lang plezier heeft van de praktische mat, hebben wij bij de vervaardiging voor de uiterst robuuste materiaal polyethyleen gekozen. Met scheurvaste en anti-slip-eigenschappen overtuigt het over de gehele linie en weet ook de grootste inspanning en af en toe wat transparantie te weerstaan. De matten zijn probleemloos afwasbaar en overeenkomstig robuust - de perfecte trainingspartner voor thuis en onderweg!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyethyleen
  • Dikte: 8 mm
  • Vrij van schadelijke stoffen volgens REACH

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben