Tapijt Laagpolig Woonkamer Oosters Randen

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-472-6-8I12
Beschrijving
Wooncomfort als in de baroktijd ontmoet modern minimalisme! Wat op het eerste moment onmogelijk lijkt, wordt met deze kunstwerken in de vorm van vloerkleden de waarheid, optimaal huiselijk. Het filigraan bloempatroon en de unieke used-look maken van het woonwonder een echt uniek exemplaar, dat alle aandacht zal trekken zonder gebruik te hoeven maken van felle kleuren. In neutrale grijze tinten weten deze vloerkleden met een subtiele elegantie te overtuigen en perfect te integreren in uw interieurstijl. Dit totaalpakket wordt afgerond met een buitengewoon goede slijtvastheid en heel eenvoudig onderhoud. Geweven van de onderhoudsarme combinatie van polypropyleen en polyester zijn de laagpolige vloerkleden voorzien van een rug van katoen, hetgeen zorgdraagt voor een uiterst flexibele loopervaring. Tegelijkertijd hebben wij uitsluitend vertrouwd op de beste materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen, dat wordt gegarandeerd door het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-kenmerk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 65% polypropyleen, 35% polyester
  • Stapel hoogte: 8 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben