Designer vloerkleed

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-7-18I2
Beschrijving
Met de iets verwassen marmerlook en de vloeiende overgangen van diverse kleuren, krijgt dit elegante vloerkleed bijna het karakter van een modern kunstwerk! Ondanks de delen in een warme roestkleur, heeft het vloerkleed door het dominerende aandeel van grijs en blauw een aangenaam frisse en koele werking. In moderne woonomgevingen is dit vloerkleed een welkome verlevendiging, in combinatie met klassieke meubels kan het als een spannend accent functioneren. Het onderhoudsarme laagpolige vloerkleed is sterk, aangenaam zacht en vanzelfsprekend gecontroleerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Designer Teppich mit Konturenschnitt Muster Gestreift Braun Beige Creme Meliert
Designtapijt met contoursnit patroon gestreept...
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Kinderzimmer Mädchen Waschbar Herzen Sterne Mond Spruch Rosa Grau
Kindertapijt jongens maan sterren blauw
Inhoud 1
van € 24,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben