Zebra

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 13,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-172-6-21I1
Beschrijving
Bent u op zoek naar een blikvanger voor uw woning? Met het prachtige zebravloerkleed komt de wildernis van de savanne uw woonkamer binnen. Het opvallende Afrika-design in stijlvol zwart-wit vestigt alle aandacht op zich. Het moderne, laagpolige vloerkleed past even goed bij een bank in knallende kleuren als bij interieurs in klassieke stijl. Het vloerkleed is van 100% polypropyleen en ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook buitengewoon slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De vezel is geschikt voor vloeren met vloerverwarming en zorgt ervoor dat het vloerkleed er zacht en gezellig eruitziet. De rug is van jute. Met een poolhoogte van zeven millimeter dempt het kleed loopgeluiden en zorgt het voor optimaal loopcomfort. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk garandeert dat er geen schadelijke stoffen in het vloerkleed zijn verwerkt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 7 mm/Gewicht: 1650 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben