Design-vloerkleed ruitmotief bruin beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,99 € 19,99 (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-18-112-7I2
Beschrijving
Deze ruiten zijn nu helemaal in! Met het klassieke ruitmotief heeft dit ontwerp namelijk weinig van doen. In stijlvolle kleuren en met een geraffineerde combinatie van uiteenlopende vierkanten ontstaat in plaats daarvan een abstracte look, die wel doet denken aan een schilderij. Beige en verschillende bruintinten zorgen voor een warme uitstraling, die door een licht gemarmerde look nog meer wordt ondersteund. Het tapijt wordt gemaakt van robuust polypropyleen, zodat de korte pool zeer slijtvast en vuilafstotend is. Het product is ook probleemloos geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert bovendien dat het tapijt geen schadelijke stoffen bevat. Onze tip: het vloerkleed krijgt een hoogwaardige en smaakvolle uitstraling samen met donkere houten meubelen, die de kleurschakeringen van het ontwerp accentueren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1350 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben