Binnen- en buitentapijt zig-zag-motief blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-184-4-15I2
Beschrijving
Verander uw veranda in een eiland van ontspanning, welbehagen en gezellig samenzijn. Het grijsblauwe buitentapijt met het grafisch motief verbindt Scandinavische behaaglijkheid met een vrolijk zomers gevoel. De fascinerende 3D-look maakt het tapijt tot een blikvanger op uw terras. Het dekt koude tegels af en zorgt met een poolhoogte van acht millimeter voor comfort en warme, schone voeten. Geniet van uw ijskoffie in de zonneschijn. Het tapijt van polypropyleen wordt gekenmerkt door een hoge lichtbestendigheid en kleurechtheid. Wees niet bang voor vlekken – het materiaal is zeer robuust en kan gemakkelijk worden gereinigd. Ook in de woonkamer en keuken maakt het Noords geïnspireerde Freese-tapijt een goede indruk. Onze tip: het strakke geometrische design en de rechthoekige vorm passen goed op terrassen met een soortgelijke plattegrond. Een rechthoekige terrastafel en puristische zitmeubelen completeren de nuchtere Noordse stijl perfect. Liefdevolle details als knusse kussens en mooie lantaarns zorgen voor hygge, de Deense vorm van dagelijkse tevreden gezelligheid.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben