Kortpolig vloerkleed modern Marokkaans motief

van € 22,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-101-4-15I2
Beschrijving
Zoekt u een tijdloos tapijt, dat rust in uw woonkamer brengt? Dankzij het symmetrische motief en de harmonieuze kleurstelling creëert dit blauwe vintage-tapijt in Marokkaanse stijl een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd heeft het ontwerp met traditionele motieven een coole en moderne uitstraling dankzij authentieke used-look effecten. Het moderne tapijt heeft een prachtig dicht oppervlak van materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen. De korte pool van hoogwaardige hightech kunstvezels maakt deze blikvanger bijzonder slijtvast, vuilafstotend en lichtbestendig. De bijzonder goede onderhoudseigenschappen en een hoogwaardige verwerking zijn nog meer pluspunten van dit design-vloerkleed. Onze tip: met zijn rustige blauwtinten en het Marokkaanse motief harmonieert dit tapijt met elke inrichtingsstijl. Als behaaglijk eiland voor een modern woonlandschap of als elegante blikvanger voor de hygge-look, het knusse tapijt zorgt voor een evenwichtige sfeer in woon- en slaapkamers.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm/Gewicht: 2300 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben