Polyacryl vloerkleed shabby-chic 3D roze

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 59,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-246-1-15I2
Beschrijving
In moderne levensstijl komt purisme samen met tijdloze elegantie. Rechtlijnige vormen en ingetogen kleuren maken van een modern huis een gezellige plek om te ontspannen en te genieten. Kleine stijlbreuken zorgen ervoor dat de leefomgeving niet saai en eentonig is. Dit extravagante kleed in used-look brengt levendigheid in uw huis en verspreidt een gevoel van vrijheid. Het moderne design voldoet aan de hoogste praktische eisen: De hoogwaardige korte pool is gemaakt van 100% Polyacryl, een materiaal dat wordt gekenmerkt door robuustheid en duurzaamheid. Bij een poolhoogte van 13 millimeter weegt het kleed 3000 gram per vierkante meter. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen en geeft u een prettig gevoel van veiligheid. Onze tip: De subtiele blauwe nuances doen denken aan een stralend blauwe lucht en hebben een contemplatief effect. Creëer een open sfeer in uw woon- of werkkamer. Dit onconventionele vloerkleed past overal bij en voegt een charmant accent toe aan uw ruimte. De slaapkamer lijkt extra licht door de mooie pasteltint en de coole 'ruige' look is verrassend zacht en behaaglijk als je er overheen loopt.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl 
  • Poolhoogte: 13 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Slijtvast
  • geschikt voor vloerverwarming
  • Kwaliteit: hoogwaardig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben