Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Tapijt Woonkamer Plaid Turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-26-11-11I2
Beschrijving

De ontwerper tapijt heeft een kortharige en is gemakkelijk te onderhouden. In het geval van de productie van werd afgezien van het gebruik van verontreinigende stoffen. Dit tapijt voldoet aan de eisen conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® en was in staat om de juiste diploma ' s. Het Ontwerp in een diepe turquoise is zo tijdloos als modern zijn. De rechthoekige patronen zijn effen van kleur en worden afgewisseld met dwarsgestreepte elementen in een rechthoekige vorm. U ruimtes met dit laagpolig tapijt in de woningbouw, maar ook bij de entree van speciale accenten. Deze kortharige tapijt collectie met ingeweven Glans garen, interessante patronen en verschillende Kleuren toevoegen groter lichaam een nieuwe impuls in hun woonkamers.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal 100% Polypropyleen
  • Stapel lengte ca: 13 mm
  • Kleur zie foto
  • Getest Op Schadelijke Stoffen Volgens De STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Gemakkelijk te verzorgen voor / geschikt voor Vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben