Vloerkleed voor de woonkamer Ornament Abstract

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-26-16-9I2
Beschrijving
Voor wie liever een klassiek vloerkleed koopt, dat tegelijkertijd een mooie uitstraling heeft op basis van grote ornamentale patronen en gemêleerde kleuren, kan hier een keuze maken. De diverse uiteenlopende grijze tinten hebben een harmonische uitstraling. Door de patronen en de in het weefsel geïntegreerde glittereffecten maakt dit sfeervolle vloerkleed elk interieur levendig. Smaken verschillen, dat is een bekend gegeven. De een wil graag een modern vloerkleed kopen, de ander heeft een voorkeur voor de trendy 'used look' of voor interessante retro-effecten. Deze laagpolige collectie van vloerkleden geeft met het in het weefsel geïntegreerde glanzende garen, interessante patronen en diverse gemêleerde kleuren, een nieuwe impuls aan uw interieur. Door een keuze te maken uit deze collectie vloerkleden, gecertificeerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen, kunt u zich geheel individueel uitdrukken. U kiest geheel naar uw eigen voorkeur, voor een stijlvolle, sfeervolle of contrastrijke ambiance van welbevinden.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2850 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Kurzflor Teppich Grau Wohnzimmer Orient Design Marokkanisches Muster Used Look
Oriëntaals tapijt used-design grijs
Inhoud 1
van € 15,00 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben