Vloerkleed woonkamer leder wol grijs zwart

SALE
Wohnzimmer Teppich Leder Wolle Modern Muster Viereck In Grau Schwarz Braun
Wohnzimmer Teppich Leder Wolle Modern Muster Viereck In Grau Schwarz Braun
Wohnzimmer Teppich Leder Wolle Modern Muster Viereck In Grau Schwarz Braun
     
van € 169,00 € 249,99 (32,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-271-4-9I4
Beschrijving
Koeienvelachtige tapijten creëren een gezellige en individuele sfeer. Dit hoogwaardige model presenteert zichzelf als een moderne versie van zijn soort in een rustig patchwork-ontwerp: Lichtgrijze rechthoeken domineren deze eyecatcher, onderbroken door ogenschijnlijk willekeurige contrasten in wit, bruin en zwart. Houdt u van een Scandinavische inrichtingsstijl? Of gaat u voor een interieur in ingetogen steen-kiezel-stopverf-kleuren, omdat deze een ongecompliceerde uitwisseling van decoratieve accessoires met harde contrastkleuren mogelijk maken en een onopvallende harmonie uitstralen? Als veeleisende klant hebt u een interessant vloerkleed gevonden dat deels uit leder bestaat en dat uw esthetische basisconcept perfect benadrukt en een levendig accent geeft. De robuuste materiaalmix van 80 procent leer en 20 procent wol nodigt 's zomers en 's winters uit om te genieten van de zelfontworpen sfeer in uw kamer, zelfs vanuit het perspectief van de vloer: Met een poolhoogte van vijf millimeter en een gewicht van 1.700 gram per vierkante meter is dit onderhoudsvriendelijke vloerkleed net zo zacht als dat de optiek doet vermoeden.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% leder, 20% wol
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Koeienvel
  • Robuust/Onderhoudsvriendelijk
  • CARE & FAIR®
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben