Designtapijt korte vezel met glinstergaren klassiek Oosters bruin beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

 • 10-28-6-12I1
Beschrijving
Klassiek tapijt met korte vezel in warme beige- en bruintonen van aangenaam zacht glinstergaren. Elkaar overlappende cirkels met Oosterse versieringen zorgen voor een extravagante flair die zowel in woon- en slaapkamers als in hals, keukens en eetgedeeltes uitstekend tot zijn recht komt. Aangenaam koele beigetonen worden gecombineerd met kunstige versieringen en een patroon: onze tapijten met korte vezels vallen in de smaak door hun abstracte design en een hoogwaardige verwerking. De verschillende designtapijtmodellen zijn veelzijdig bruikbaar en maken van elke ruimte bij u thuis een echt sierstuk. De tapijten en lopers van deze collectie verfraaien uw woon- en slaapkamer en keuken, eet- en ingangsgedeelte op klassiek moderne wijze. Door het aangenaam zachte oppervlak zijn alle ruimtes behaaglijk en gezellig en dat tegen een lage prijs.
Hebt u vragen bij het product?


 • materiaal: 95% polypropyleen 5% lurex
 • poolhoogte: ca. 10mm
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®0
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Klanten kochten ook

  Telefonisch overleg

  Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

  +31 202625720

  Gratis verzending & retourneren

  Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

  60 dagen recht op teruggave

  Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

  nach oben