Laagpolig tapijt oosters patroon grijs

van € 39,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-309-3-9I2
Beschrijving
Met zijn stijlvolle bloemenmotieven zorgt dit tapijt voor een barokke sfeer in uw huis en is eigenlijk veel te mooi voor een vloermat! Een opvallend modern 3D-effect vormt op artistieke wijze het contrast met de klassieke ornamenten en laat het tapijt er lichter uitzien. Door deze schitterende combinatie en de stijlvolle grijstinten past er bij elke stijl en in elke sfeeromgeving! Het luxe tapijt is gemaakt van 100% robuust polypropyleen en is eenvoudig te reinigen, robuust en geschikt voor ruimten met vloerverwarming. Het onderhoudsarme materiaal overtuigt met intense kleuren, is getest en absoluut vrij bevonden van schadelijke stoffen conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Met een poolhoogte van 12 millimeter en een gewicht van 2500 gram per vierkante meter voelt het tapijt heerlijk zacht aan en het zorgt hij voor een uitstekend wooncomfort! Onze tip: Very British! Combineer het tapijt met een oorfauteuil of een Chesterfield-bank en creëer een Britse sfeer in uw woning!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2500 g/qm²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben