Tapijt voor binnen en buiten effen bruin

van € 54,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-313-1-12I4
Beschrijving
Precies wat u nodig hebt voor de warme zomermaanden: Naast tuinmeubels, windlichten en bloemen draagt ook een mooi tapijt bij aan een gezellige sfeer op het balkon of het terras. Dit tapijt voor binnen en buiten in warm beige is veelzijdig te combineren en betovert met een gezellig karakter - in de woonkamer, op het balkon of op het terras! Dit tapijt van 100% slijtvast polypropyleen is robuust, gemakkelijk te reinigen en UV-bestendig en dus perfect voor gebruik buitenshuis. De latex rug van het tapijt garandeert dat zelfs bij zware regen of veel vocht geen kans op uitglijden bestaat. Het tapijt is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vrij van schadelijke stoffen en garandeert het hoogste wooncomfort. Onze tip: Omdat het tapijt zo gemakkelijk te reinigen is, werkt het bijzonder goed op plaatsen die anders sterk verontreinigd zouden zijn. Plaats het in de entree of voor de hondenmand.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Platweefsel/gewicht: 1.400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben